Over

Wat is mode voor morgen?

Wat hebben duurzaamheid, Maatschappelijk Verantwoord Ondernemen, de circulaire economie en mode met elkaar gemeen? Het zijn onderwerpen waarmee ik me als trendanalist, contentstrateeg & copywriter dagelijks bezighoud. Kleding die is gemaakt met respect voor mens, milieu en dier – en die zich daarom niet alleen richt op het nu, maar ook op de toekomst van onze planeet – is namelijk geen vluchtige trend, maar een stijlkeuze die nooit uit de mode raakt.

Sinds 2009 heb ik een veelzijdig portfolio en gedegen expertise opgebouwd op het vlak van duurzame mode. Dat doe ik vanuit mijn achtergrond als maatschappelijk betrokken professional met ruim vijftien jaar ervaring in onderzoek, beleid en communicatie. Én vanuit mijn voorliefde voor kwaliteitskleding.

Mijn trendpublicaties zijn gebruikt door bedrijven, overheden, non-profit organisaties en ngo’s. En in 2012 verscheen van mijn hand het boek ‘Mode voor morgen. Duurzame kleding in Nederland’. Daarnaast verzorg ik regelmatig presentaties, lezingen, colleges en workshops over mens- en milieuvriendelijke mode. En ik lever als moderator, dagvoorzitter of talkshowhost graag een bijdrage aan events over het thema.

Meer weten? Kijk op LinkedIn of Twitter. Of neem contact op via de Speakers Academy.

fotografie Kimberley Jade Bleeker

Lynsey Dubbeld fotografie Kimberley Jade Bleeker

Advertenties