Voor wie

Voor wie zijn de diensten van Lynsey Dubbeld?

De publicaties en presentaties die ik als trendanalist verzorg, zijn bruikbaar voor bedrijven, overheden, non-profit organisaties, ngo’s en media.

Ik werkte voor onder andere Centraal Museum, Club van Rome, Expresso, Fairtrade Gemeente Utrecht, Fairtrade Gemeente Utrechtse Heuvelrug, Humanity House, Milieu Centraal, MudJeans, watMooi en Rijksmuseum.

Ik presenteerde tijdens events zoals Dag van de Duurzaamheid Groningen, Fair Fashion Fest Gent, In-Fashion Utrecht, Residence de la Mode in Den Haag. En bij De Nieuwe Boekerij, de Margriet Winterfair, No Impact Week en vele andere manifestaties.

Voor AMFI, Avans Hogeschool en HKU verzorg ik gastcolleges en presentaties. En als dagvoorzitter leverde ik een bijdrage aan de Trenddag van Textilia.

Regelmatig werk ik voor en met MVO Nederland, My Business Media, Nudge en Vakmedianet.

Mijn publicaties verschenen in bijvoorbeeld ‘De Betere Wereld’, de ‘Groene Amsterdammer’, de ‘Krant van de Aarde’, vakblad ‘P+’, ‘Parool’, ‘Second Sight’, ‘TextielPlus’ en ‘Trouw’. En op Duurzaamnieuws.nl, Duurzaamplus.nl, Fashion.blog.nl, NSMBL, OneWorld.nl, Plan-point.nl, Textilia.nl, Vrouw.nl en andere onlineplatforms.

Onder meer ‘NRC Next’, SBS6 Hart van Nederland, RTL Boulevard, ‘Spits’, ‘Telegraaf’, ‘Volkskrant’, Vara Kassa! en Vroege Vogels interviewden mij. Besprekingen van mijn werk verschenen in bijvoorbeeld ‘NRC’ en ‘Reformatorisch Dagblad’.

Dit zeggen anderen over mij:

Thumbs up voor Lynsey, ik beveel haar van harte aan als auteur. Ze schrijft goed, is stipt en betrouwbaar, ze is aardig en voor iemand die van de (duurzame) modewereld houdt verrassend bescheiden. – Claudia Hulshof, image consultant

Lynsey is creatief en toont initiatief om kansen te vinden en benutten en zo een maximaal resultaat te behalen. Ze werkt daarbij zeer geordend en gestructureerd en is echt iemand waar je op kan vertrouwen. – Francie van de Beek, manager Centrum voor Criminaliteitspreventie en Veiligheid

Determined. Interested in the world. Punctual and reliable. Love of language. A nose and an eye for stories. Qualities I consider essential for a good journalist. Lynsey has all these qualities and is a great journalist. – Afran Groenewoud, hoofdredacteur ‘Krant van de Aarde’

Klarendalseweg fotografie Lynsey Dubbeld

fotografie Lynsey Dubbeld

Advertenties