Werk

Wat heeft Lynsey Dubbeld zoal gepubliceerd en gepresenteerd?

Vanuit mijn jarenlange ervaring in onderzoek, beleid en communicatie heb ik een veelzijdig portfolio en gedegen expertise opgebouwd. Publicaties en presentaties op het terrein van duurzaamheid en mode zijn daar getuige van.

Sinds 2009 verschijnen trendpublicaties van mijn hand op blogs en websites, en in vak- en publieksbladen. Bedrijven, overheden, non-profit organisaties en ngo’s die zich bezighouden met duurzame mode krijgen via mijn publicaties en presentaties inzichten in handen over actuele ontwikkelingen op hun werkterrein.

Vanuit mijn interesse en expertise in green & fair fashion ben ik ook de duurzaamheidstrends binnen andere sectoren gaan volgen. Denk aan ontwikkelingen richting een circulaire economie en vernieuwingen in MVO-beleid. De gedachte? De markten van voeding, energie en vervoer kunnen van elkaar leren als het gaat om verduurzaming. Bovendien: de modewereld mag dan een relatief korte geschiedenis van ethische bedrijfsvoering kennen, in sommige gevallen zijn koplopers in duurzame kleding en textiel gerust een lichtend voorbeeld te noemen.

Kijk voor meer voorbeelden van mijn werk op Lynseydubbeld.nl.

fotografie Jaap Jelsma

fotografie Jaap Jelsma

Advertenties