Opiniestukken en blogs

Mijn opiniestukken verschenen in ‘Expresso Magazine’, ‘NRC Next’, ‘Parool’ en vele andere print en online media (waaronder Milieu Centraal). Regelmatig publiceren 21SustainableDuurzaamnieuws.nlDuurzaamplus.nl en ‘Textilia’ opiniestukken van mijn hand.

Samen met Claudia Hulshof publiceerde ik opiniestukken in onder andere Duurzaamnieuws.nl, ‘Eindhovens Dagblad’, ‘Het Financieele Dagblad’, Nudge.nl en OneWorld.nl. Met name over diervriendelijke kleding – een aspect van duurzame mode dat nog maar mondjesmaat in de belangstelling staat. Textilia plaatste bovendien ons artikel over de bijdrage die duurzaam stijladvies kan leveren aan de revitalisering van de moderetail.

Mijn leestips voor beginnende ecofashionista’s: het blog Tomorrow’s Wardrobe biedt een A tot Z in duurzame mode. Voor Nudge schreef ik een serie informatieve blogs over onderwerpen zoals milieuvriendelijke materialen en misverstanden over duurzame mode. En natuurlijk is er het boek ‘Mode voor morgen’. Voor degenen die álles willen weten over de zin en onzin van groene en eerlijke kleding.

Advertenties